Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
Moje poznámka
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 27 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 31 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
jelení maso jak dlouho varit,
jak dlouho varit jeleni maso,
jak dlouho vařit jelena,
příprava jeleního masa,
ingredience na 10 kg jeleního gulase,
jeleni gu,
jelení maso v v papiňáku,
recept z jeleního masa,
vaříme z jelena,
příprava guláše z jelena,
příprava z jeleního masa,
vaříme z jelenihomasa,
jelení maso v papiňáku,
jelení guláš jak dlouho vařit,
vareni z jeleního masa,
jak dobu vařit jelení maso,
jelení maso jak varit,
recept příprava jelena,
gulášek bez zahuštění,
jak dlouho varit jeleni gulas
Suroviny:
kýta jelení,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek český,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
paprika sušená uzená,
podravka,
koření na zvěřinu,
víno červené,
jíška
Komentáře (4)