Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vodovka z vepřových kůží

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

wendikf

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 267 kJ /
303 kcal
Bílkoviny9,20 g
Tuky0,53 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do 1/2 l vody namočíme asi na 20 minut sušené houby a přidáme 2 lžičky soli. Krok 2: Mezitím si oloupeme brambory a nakrájíme na kostičky. Po 20 minutách přivedeme vodu s houbami k varu a přidáme do ní vepřové kůže, vegetu, pepř a vaříme dalších 20-25 minut. Krok 3: Přilejeme dalšího 1/2 l vody. Krok 4: Poté přidáme ještě brambory a uvaříme do měkka. Krok 5: Když je vše uvařené dáme do polévky trochu majoránky. Krok 6: Na talíř dáme vymačkaný česnek a nalijeme polévku. Podáváme s křupavou topinkou. Dobrou chuť!

Zveřejněno 1. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vodovka z vepřových kůží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOl1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vodovka z vepřových kůží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOl1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Až na tu vegetu zajímavý a jednoduchý recept...;-)

Já mám ráda snad všechny polévky a pokud v nich figuruje česnek, majoránka a navíc vůně sušených hub, jde o chuťový požitek i za cenu toho, že jsem musela sehnat něco, co jsem nikdy k vaření nepoužívala - myslím tím ty kůže. V takovém případě opět oceníte vyvdané příbuzné z venkova...;-):-D

Tématické fráze:
vařené vepřové kůže, sulc z kůží, polévka z vepřových kůží, vařené kůže, vaření kůží, pečená vepřová kůže, co s vepřovou kuzi, polévka z vepřové kůže, polévka z kůží, co s vepřovými kůžemi, vepřové kůže,recepty, pecene veprove kuze, vařená vepřová kůže, vaření kuze, dršťková polévka z vepřových kůží, sulc z kůže, recept na vepřovou kůži, sulc s kuži, vařené vepřové kůže recept, pomazanka z veprove kuze

Suroviny:
brambory, kůže vepřová, houby sušené, česnek, majoránka, sůl, vegeta, pepř, topinka

Přidat fotografie receptu