Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavkový salát

Hodnocení receptu je 3,6 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 564 kJ /
374 kcal
Bílkoviny15,52 g
Tuky1,26 g
Vláknina23,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy64,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí všetka voda. Odstavíme a necháme vychladnúť. Krok 2: Paradajky a zemiaky nakrájame na kocky. Pridáme huby, natrhanú čínsku kapustu a opatrne premiešame. Ak treba, dosolíme. Krok 3: Pokvapkáme octom a opäť premiešame.

Zveřejněno 16. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nr4z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nr4z

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

<3Moc pekny recept,to by me nenapadlo.S cinskym zelim,velka dobrota.Mam Vase recepty moc rada,protoze jsou nejen moc dobre,ale zdrave:-K:yes::yes:

Tématické fráze:
václavkový guláš, guláš z václavek

Suroviny:
houby václavky, brambory, zelí čínské, rajče, cibule, olej, sůl, pepř, ocet vinný bílý

Přidat fotografie receptu