Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 1,26 g |
| Vláknina | 23,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 64,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí všetka voda. Odstavíme a necháme vychladnúť.
Krok 2: Paradajky a zemiaky nakrájame na kocky. Pridáme huby, natrhanú čínsku kapustu a opatrne premiešame. Ak treba, dosolíme.
Krok 3: Pokvapkáme octom a opäť premiešame.
Zveřejněno 16. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nr4z
Moje poznámka
Václavkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nr4z
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 59 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
václavkový guláš,
guláš z václavek
Suroviny:
houby václavky,
brambory,
zelí čínské,
rajče,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
ocet vinný bílý
Komentáře (2)