Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta s jahodovým džusem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

pajasafarova pajasafarova

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny

Porce: Celý plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 681 kJ /
3 270 kcal
Bílkoviny84,86 g
Tuky32,87 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy645,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme. Vymažeme a vysypeme plech a dáme péct na 180 stupňů zhruba na 30 minut. Krok 2: Po upečení utřeme dohladka tvaroh s cukrem a natřeme ho na již vychladlý korpus. Krok 3: Džus nalijeme do hrnce, dle chuti přisladíme a dáme do něj vařit pudink. Vaříme do zhoustnutí. Zchladlý nalijeme a rozetřeme na korpus potřený tvarohem. Nejlépe přes noc necháme v lednici ztuhnout.

Zveřejněno 16. 10. 2017

Poznámka autorky pajasafarova

Můžeme použít i jiné druhy džusů,dle chuti :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta s jahodovým džusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pw4n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta s jahodovým džusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pw4n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
džus pudink, juice pudink buchta, rezy s jahodovym dzusem, buchta s jahodovým džemem, bábovka s džusem, bucta s džusem, jahodová buchta s pudinkem, buchta z juice, bábovka s jahodovym kefirem, kolac s dzusem, babovka z dzusu

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, kakao, prášek do perníku, vejce, olej, mléko, tvaroh, cukr moučkový, džus jahodový, pudink vanilkový, cukr krupice

Přidat fotografie receptu