Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 011 kJ / 1 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
Tuky | 134,32 g |
Vláknina | 22,97 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 28,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z bedel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XG4m
Moje poznámka
Paštika z bedel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XG4m
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 9 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
bedla jedlá top recepty,
bedla recepty,
recepty z bedly,
recepty z bedel,
bedla na kmíně,
paštika z bedli,
bedly recepty,
bedla jedlá recepty,
bedla jedlá,
domácí paštika,
paštika z václavek,
paštika z na bedle,
bedle recepty,
pastika z bedly,
paštika z z václavek,
bedla mletá,
ostra smes z bedel na topinky,
domaci paštika recept,
bedla recepty paštika recept,
houbová paštika s česnekem
Suroviny:
houba bedla,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
máslo,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
tymián,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (4)