Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zbojnická pečínka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

fialky

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 203 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny96,96 g
Tuky56,19 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,75 g
Sacharidy25,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle. Krok 2: Pokapeme je olejem a opekame anebo vlozime do pekace a za casteho obraceni a podlevani vodou upeceme do mekka. Krok 3: Jehly nebo spejle vyjmeme a stavu zahustime moukou rozmichanou v trose vody a za staleho michani povarime. Podavame s bramborami upecenymi

Zveřejněno 1. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zbojnická pečínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjqy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zbojnická pečínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjqy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zbojnická pečeně, zbojnická hovězí pečeně, zbojnicka veprova pecene, zbojnická omáčka, zbojnicke maso, zbojnické kuře, kuře po zbojnicku, hovězí po zbojnicku, zbojnická vepřová plec, hovězí pečeně zbojnická, vepřové po zbojnicku, zbojnicka placka, zbojnická kýta, zbojnícká vepřová játra, hovězí pečeně po zbojnicku, sikulský plátek, zbojnické placky, zbojnická játra, zbojnicka veprova kyta, vepřová zbojnická pečeně

Suroviny:
kýta vepřová, olej, játra vepřová, pepř mletý, paprika sušená sladká, sůl, klobása, slanina, cibule, mouka hladká

Přidat fotografie receptu