Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavky na kmínu s čínskym zelím a bramborami

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie838 kJ /
200 kcal
Bílkoviny11,16 g
Tuky1,73 g
Vláknina18,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do rozpáleného oleja na na panvici vsypeme hlavičky húb, osolíme, posypeme rascou a 5 min restujeme. Krok 2: Pridáme na tenké plátky nakrájaný zemiak a na silnom plameni za občasného premiešania opekáme. Krok 3: Keď sú zemiaky skoro mäkké, vložíme prelisovaný cesnak a listy čínskej kapusty. Miešame opatrne a listy necháme zavädnúť (cca 3 min). Krok 4: Ihneď podávame.

Zveřejněno 18. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky na kmínu s čínskym zelím a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwpW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky na kmínu s čínskym zelím a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwpW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

<3<3<3Jako vzdy ,super.Jednoduche a vyborne.:-K:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
recepty z vaclavek, václavky recept, václavky recepty, václavky se zelí, vaclavky na zelí, václavky

Suroviny:
houby václavky, zelí čínské, brambory, kmín celý, česnek, olej, sůl

Přidat fotografie receptu