Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavky s fenyklem a bramborami

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 990 kJ /
476 kcal
Bílkoviny19,64 g
Tuky19,70 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy39,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja opekáme za občasného opatrného premiešania hlavičky podpňoviek s rascou a soľou. Odstavíme. Krok 2: Zemiaky nakrájame na tenké plátky.
Fenykel narežeme na pásiky. Krok 3: Do vymasteného pekáčika dáme polovicu zemiakových plátkov a jemne osolíme. Krok 4: Na ne rozložíme podpňovky a posypeme fenyklom. Krok 5: Navrch uložíme druhú polovicu zemiakov. Osolíme a posypeme rascou. Podlejeme asi 0,5 dl vody.
Zakryté pečieme v rúre na 180°C asi 30 minút. Potom odkryjeme, navrch dáme plátky masla a dopečieme.

Zveřejněno 20. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky s fenyklem a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eg3N

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky s fenyklem a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eg3N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

<3Decka me nechteji jist fenykl,ale my ho moc radi,pekny recept:-K:yes:

S tím fenyklem to vypadá hodně zajímavě:yes:

Tématické fráze:
václavky recepty, recept václavky, václavky recept, recepty s václavkou, recepty z vaclavek, václavka recepty

Suroviny:
houby václavky, fenykl, kmín mletý, sůl, máslo, olej

Přidat fotografie receptu