Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 138 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,50 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi necháme orestovat kuřecí maso nakrájené na kousky.
Krok 2: Přidáme nakrájenou zeleninu a necháme chvíli restovat společně s masem.
Krok 3: Podlijeme vývarem a chvilku necháme vařit.
Krok 4: Ve vodě rozděláme škrob a zahustíme. Přidáme kurkumu a dochutíme pepřem a solí.
Podáváme s rýží.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 21. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqyQ
Moje poznámka
Čína IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqyQ
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 42 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
čína recept,
recept na čínu-top recepty,
čína iv,
recept na čínu,
čína.recept,
čína z kuřecích prsou,
kuřecí orestovat
Suroviny:
prsa kuřecí,
mrkev,
fazolky zelené,
rajče,
paprika čerstvá červená,
kurkuma,
pepř,
sůl,
vývar,
škrob
Komentáře (1)