Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 607 kJ / 5 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,66 g |
Tuky | 485,15 g |
Vláknina | 32,55 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,11 g |
Sacharidy | 210,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WEMW
Moje poznámka
Bramborový salát LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WEMW
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 6 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 8 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 21 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 22 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 22 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 23 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát recept,
bramborový salat worchester
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
cibule,
vejce,
jablko,
okurky sterilované,
mrkev,
petržel,
celer,
hrášek mražený,
pepř,
sůl,
omáčka worcesterová,
hořčice,
olej,
vejce,
hořčice,
cukr,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (4)