Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

znamenivah znamenivah

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 385 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny289,52 g
Tuky64,14 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 605 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,16 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso vyndáme z lednice a obalu minimálně 1 hodinu předem. Krok 2: V mixeru vyrobím krustu z parmazánu, bylinek, česneku, soli a oleje - vznikne hrubá pasta. Tou potřu část masa, kde není tuk, ten neodstraňuji. Krok 3: Maso dám na rošt do pekáčku, tukovou stranou dolů.
Peču v předehřáté troubě na 95-100°C přibližně 1 hodinu 25 minut (horní i dolní ohřev). Já nemám ráda krvavé maso, takže jsem je pekla na MEDIUM.

Zveřejněno 1. 11. 2017

Poznámka autora znamenivah

Recept je inspirován posledním předprázdninovým dílem Ohnivýho kuřete. To není hrubka v textu, seriál se jmenuje *OHNIVÝ KUŘE*.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mz1A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mz1A

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí maso picanha, picantha, pikana na maso, picahna s parmazánem, picanha s parmazanem, picana recepty, hovězí maso parmazán, kvetova spicka s parmazán, picanha s parmezán, hovezi pikantha, pichanta, maso picanha recepty, pichana v kruste recept, pichanta recept, picanha příprava, pikaňa, pikaňa v parmezánové krustě, maso v parmezánové krustě, maso picana příprava, hovězí pikaňa

Suroviny:
kýta hovězí, sýr parmazán strouhaný, česnek, čerstvé bylinky, olej, sůl hrubozrnná

Přidat fotografie receptu