Maďarský tokáň z hovězího masa
Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí však mnoho, proto se jako příloha hodí spíše rýže, těstoviny nebo maďarská tarhoňa.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 671 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
Tuky | 13,52 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2014 13:01
12. 3. 2014 13:00
12. 3. 2014 12:58
12. 3. 2014 12:58
12. 3. 2014 11:57
12. 3. 2014 11:51
12. 3. 2014 11:44
12. 3. 2014 11:20
12. 3. 2014 07:56
11. 3. 2014 21:14
Pokud dělám"tokáň"z předního,tak většinou v papiňáku.Nudličky masa jsou v něm měkké cca do 40minut,bez podlévání a hlídání šťávy
11. 3. 2014 20:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 6 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 12 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 18 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 29 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 43 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 44 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Další recepty
Tématické fráze: hovězi tokan maďarský tokáň hovězí tokáň recept maďarský hovězí tokáň hovězi přední krk recepty hovezi maso recepty hovězí přední krk recept recepty z hovězího masa recept z hovězího masa recepty na predni hovězí maso hovezi predni recepty recept na hovezi predni recepty hovězí tokan hovězí maďarský tokan tókáň s rýží hovězí přední recept recepty z hovězího předního masa hovězí tokáň s rýží dobrý recept na hovězí maso hovězí přední maso s těstovinami
Suroviny: přední hovězí, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, sůl, pepř mletý, sádlo
Maďarský tokáň z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnER
11 názorů