Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

znamenivah znamenivah

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 043 kJ /
1 683 kcal
Bílkoviny262,08 g
Tuky66,75 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 3,26 g
Sůl7,41 g
Sacharidy7,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme velkou šišku. Krok 2: Přendáme do pekáče, potřeme žloutkem povrch masa, posypeme kmínem a solí . Krok 3: Lehce podlijeme vodou, přikryjeme a pozvolna pečeme na 150°C asi 35 minut, aby se maso zatáhlo a šiška nepraskla.
Pak maso odkryjeme a pečeme na 180 °C.

Občas podléváme výpekem.

Zveřejněno 1. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA2D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA2D

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Ty jeden casino, asi si trefil na hlavičku, máš pravdu, ale zase moc "nemachruj", dnes to trefil, ale příště uvidíš "zajíci" ! :-K, nemám nic proti receptu, jen jsem vyzkoušela a ...:-? jdu zase po svém ;-), jo šiška je upečená a je to ...jako vždy stejné - sekaná, ale každému chutná něco jiného, tak si píšu :-)

Lada Kysilkova 1. 11. 2017 13:44
Potiram zloutkem protože máme raději tmavší kurku. Jestli je bílek lepší nebo ne-to je věc chuti, ale jednoznačné to není. Každý to dělá po svem. Omlouvám se za gramatiku, píši přes mobil. :-D

Lada Kysilkova: Ale přece o nic nejde, dala jste recept, a my jsme komentovali, tak je vše v pořádku vč. receptu.

to vypadá dobře - viz několik zdejších receptů, takže :-! jen tak, nevím, ale raději sekanou natírám bílkem, i když nevím zda žloutek je lepší ?, no, nic, nechám si poradit ;-) Šiša se už skoro peče, ale pořád to není ono, nevadí, já ai počkám :yes:

Jana Pá:
Bych řekl, že bílek je lepší:yes:
Někdy použiji vejce (když zbývá) ale bílek je lepší - maso tolik netmavne.
No a někdy šišku uhladím jen vodou... :-)

Tématické fráze:
sekaná se syrem, mleté maso sekaná se sýrem, sekaná se sýrem recept, sekaná z mletého masa se sýrem, sekaná ze sýrem, recept na sekanou se sýrem, čím potřít sekanou, hovezi sekana se syrem, recept sekaná se sýrem, hovězí sekaná se sýrem a celerem, čím potřít domácí sekanou, recept sekaná se se syrem, sekaná recepty, štavnata sekana se syrem, sekaná s mletého masa se sýrem, sekana. se. sýrem, sekane se sýrem, hovězí sekaná s celerem a sýrem, sekanasesyrem, sekaná s sýrem

Suroviny:
maso, maso uzené, sýr gouda, cibule, česnek sušený, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, chilli, pepř mletý, kmín drcený, majoránka, sůl, hořčice plnotučná, žloutek, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu