Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

znamenivah znamenivah

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 043 kJ /
1 683 kcal
Bílkoviny262,08 g
Tuky66,75 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 3,26 g
Sůl7,41 g
Sacharidy7,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme velkou šišku. Krok 2: Přendáme do pekáče, potřeme žloutkem povrch masa, posypeme kmínem a solí . Krok 3: Lehce podlijeme vodou, přikryjeme a pozvolna pečeme na 150°C asi 35 minut, aby se maso zatáhlo a šiška nepraskla.
Pak maso odkryjeme a pečeme na 180 °C.

Občas podléváme výpekem.

Zveřejněno 1. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA2D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná s sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA2D

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ty jeden casino, asi si trefil na hlavičku, máš pravdu, ale zase moc "nemachruj", dnes to trefil, ale příště uvidíš "zajíci" ! :-K, nemám nic proti receptu, jen jsem vyzkoušela a ...:-? jdu zase po svém ;-), jo šiška je upečená a je to ...jako vždy stejné - sekaná, ale každému chutná něco jiného, tak si píšu :-)

Lada Kysilkova 1. 11. 2017 13:44
Potiram zloutkem protože máme raději tmavší kurku. Jestli je bílek lepší nebo ne-to je věc chuti, ale jednoznačné to není. Každý to dělá po svem. Omlouvám se za gramatiku, píši přes mobil. :-D

Lada Kysilkova: Ale přece o nic nejde, dala jste recept, a my jsme komentovali, tak je vše v pořádku vč. receptu.

to vypadá dobře - viz několik zdejších receptů, takže :-! jen tak, nevím, ale raději sekanou natírám bílkem, i když nevím zda žloutek je lepší ?, no, nic, nechám si poradit ;-) Šiša se už skoro peče, ale pořád to není ono, nevadí, já ai počkám :yes:

Jana Pá:
Bych řekl, že bílek je lepší:yes:
Někdy použiji vejce (když zbývá) ale bílek je lepší - maso tolik netmavne.
No a někdy šišku uhladím jen vodou... :-)

Tématické fráze:
sekaná se syrem, mleté maso sekaná se sýrem, sekaná se sýrem recept, sekaná z mletého masa se sýrem, sekaná ze sýrem, recept na sekanou se sýrem, čím potřít sekanou, hovezi sekana se syrem, recept sekaná se sýrem, hovězí sekaná se sýrem a celerem, čím potřít domácí sekanou, recept sekaná se se syrem, sekaná recepty, štavnata sekana se syrem, sekaná s mletého masa se sýrem, sekana. se. sýrem, sekane se sýrem, hovězí sekaná s celerem a sýrem, sekanasesyrem, sekaná s sýrem

Suroviny:
maso, maso uzené, sýr gouda, cibule, česnek sušený, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, chilli, pepř mletý, kmín drcený, majoránka, sůl, hořčice plnotučná, žloutek, strouhanka

Přidat fotografie receptu