Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 035 kJ /
1 681 kcal
Bílkoviny49,75 g
Tuky136,71 g
Vláknina26,73 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 492 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy50,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme narezané podpňovky (václavky), osolíme a 10 minút podusíme (vydusíme vodu). Krok 2: Batát a zemiaky nakrájame na maličké kocôčky, fenykel na rezance. Premiešame so soľou, sumah a vajcami. Dáme do olejom vymasteného pekáčika. Navrch rozložíme podpňovky. Zakryté pečieme v rúre na 180°C 20 minút. Krok 3: Mascarpone premiešame s 2 lyžicami smotany, nasekanou fenyklovou vňaťou, troškou soli a žĺtkom. Navrstvíme na predpečnú zmes a odkryté dopečieme dozlata.

Zveřejněno 7. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MqMP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MqMP

Suroviny:
batáty, fenykl, brambory, koření sumah, houby václavky, cibule, olej, sůl, fenyklová nať, mascarpone, žloutek, vejce, smetana kysaná

Přidat fotografie receptu