Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně na cibuli

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 453 kJ /
1 303 kcal
Bílkoviny232,29 g
Tuky19,20 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy31,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a nařízneme okraje, aby se nekroutily.
Cibuli nakrájíme nadrobno. Krok 2: V kastrole na sádle osmahneme plátky masa a vyjmeme je na talíř. Ve výpeku osmažíme cibuli do zlatohněda, zaprášíme moukou a dobře promícháme.
Zalijeme vínem a vývarem, vše rozmícháme metličkou, vložíme zpět maso, kastrol zaklopíme a na 1,5-2 hodiny dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C. Krok 3: Podáváme s petrželkovými brambory, které byly vařené ve slupce a plátek masa můžeme pokrýt klínky zvlášť osmažené cibule.

Zveřejněno 13. 11. 2017

Poznámka autorky cathleen

Zdroj: recept z pořadu Kluci v akci

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně na cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RyWz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně na cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RyWz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
hovezi na cibuli, hovězí pečeně na cibuli, hovězí pečeně z kýty recept, hovězí pečeně z kýty, hovězí pečeně z kýty recepty, hovezi pečeně, hovězí v cibuli, hovezi pečeně na cibulce, hovězí pečeně s bramborem, irské hovězí maso na pečení, pecena hovezi kyta kluci v akci, cibule v akci, cibule akce, hovězí maso na cibuli, pečené hovězí kluci v akci, pomalu pečené irské hovězí, hovězí na cibuli v troubě kluci v akci, hovězí pečeně na na cibuli, recept hovězí pečeně na cibuli, hovezi do trouby na cibuli

Suroviny:
kýta hovězí, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar hovězí, víno červené, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu