Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 415 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 45,77 g |
Vláknina | 17,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 386,36 g |
Postup přípravy
Těsto pak přeložíme potřetí, krabičku zavřeme a uložíme do lednice minimálně přes noc – naše v chladu pracovalo 18 hodin. Krok 4: Před pečením těsto z krabičky vyškrábneme na pomoučněný stůl, přeložíme ho, pomoučníme i svrchu a po chvilce odpočinku podélně rozřízneme.
Každý pás těsta před uložením na plech několikrát opatrně překroutíme a tím i lehce natáhneme. Pracujeme opatrně, abychom těsto moc nepomačkali. Krok 5: Na plech je ukládám na pečící fólii, kterou pak mezi kořeny „zvarhánkovatím“, aby se při kynutí nerozlily a nespojily. Z druhé strany (druhého boku kořenů) zvednutou fólii jistí třeba menší hrnečky nebo kořenky. Z fólie tak mám udělaného něco, co vzdáleně připomíná bagetovou formu, jen širší, než je ta kupovaná.
Necháme dokynout, pak postříkáme vodou z rozprašovače a i s fólií sešoupneme z plechu na dlaždici ve vyhřáté troubě (220°C/15 min, 200°C/15-20 min).
Zveřejněno 18. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský kořen s černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDgO
Moje poznámka
Italský kořen s černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDgO
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 2 hodinami
Tématické fráze:
italský kořen,
chléb kořen,
kořen recept,
svajciarsky koren,
olivovy koren,
recept italský kořen,
italsky chleb s olivami,
kořen chléb,
recept na italskou chleba kořen,
kynutý kořen,
chléb kořen recepty,
výborný černý kořen recept,
italsky koren s rozmarynem,
stůl kořen,
kvaskovy svajciarsky koren,
italský kořen recept,
svajciarsky koren recept z kvasku,
pečeme italský kořen,
kořen olivový,
kvaskovy svycarsky koren
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
olej olivový,
olivy černé,
sůl,
Komentáře (7)