Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová "květina" se slaninovým středem

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie654 kJ /
156 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky0,20 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory ve slupce očistíme kartáčkem, pokrájíme na tenké plátky (cca 5 mm). Vložíme do keramické pečící nádoby pokapané rozmarýnovým olivovým olejem. Krok 2: Pokrájené brambory posypeme hrubou solí, čerstvým mletým pepřem, drceným kmínem, sušeným oreganem a petrželkou. Malinko ještě na povrchu pokapeme olivovým olejem. Krok 3: Do středu spirály vložíme zamotanou slaninu, brambory poprášíme jemným strouhaným sýrem Formaggio a dáme péci do rozehřáté trouby dozlatova. Podáváme samotné nebo s masem.

Zveřejněno 18. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová "květina" se slaninovým středem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qB9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová "květina" se slaninovým středem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qB9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
panenka zamotaná ve slanině, slaninovo bramborova kytka, bramborová spirála plněná slaninou

Suroviny:
brambory, sůl hrubá, pepř černý, kmín drcený, olej olivový, koření oregáno sušené, petrželka zelená, sýr, slanina uzená,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu