Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdíčka s kandovaným ovocem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 513 kJ /
2 274 kcal
Bílkoviny37,46 g
Tuky139,55 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy211,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky suroviny dobre spracujeme na cesto (kandizované ovocie pokrájame nadrobno). Necháme v chlade postáť asi 30 minút. Krok 2: Potom vyvaľkáme na cca 5 mm hrúbku a vykrajujeme srdiečka. Krok 3: Pečieme na 170°C doružova.

Zveřejněno 18. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srdíčka s kandovaným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4rEk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srdíčka s kandovaným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4rEk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Kandované miluju, ale doma spíš asi jen já :-D takže za mě :yes:

Kombinace chuti ořechů ( není psáno jaké - dala bych spíš asi opražené lískáče) kandovaného ovoce a špetky skořice vypadá hodně lákavě. Fotka taky.
Ze zvědavosti vyzkouším z poloviční dávky - nedovedu si totiž vůbec představit, jak to při uvedeném poměru mouky k ostatnímu bude fungovat...

Tématické fráze:
recepty z kandovaného ovoce, zázvorová srdíčka, srdicka s kandovanym zazvorem, susenky s kandovanym ovocem, pečeme s kandovaným ovocem, recept z s kandovaným ovocem, kandizované ovoce, pečení s kandovanym ovocem, linecké řezy s kandovaným ovocem a medem, zázvorová srdíčka recept

Suroviny:
mouka hladká, tuk, ořechy mleté, cukr moučkový, skořice, žloutek, prášek do pečiva, ovoce kandované

Přidat fotografie receptu