Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 621 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 1,02 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Koleno si vykostíme , maso nakrájíme na kousky a zbylé kosti uvaříme.
Krok 2: Maso dáme na orestovanou cibuli v oleji, dusíme ve vlastní šťávě. Když se tekutina skoro vyvaří, přidáme zelený pepř, papriku, šafrán, kari, osolíme, dáme kmín, zalijeme vývarem z kostí kolena, které jsme si uvařili. Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájenou kapustu, zalijeme zase vývarem a dusíme do změknutí masa, dosolíme. Můžeme i zahustit, ale není moc potřeba, zahustí to kapusta.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48o7
Moje poznámka
Koleno v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48o7
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Černé kluski
Neregistrovaný před 6 minutami
Zapečené těstoviny s kysaným zelím
Neregistrovaný před 14 minutami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
Neregistrovaný před 14 minutami
Mojito (bez alkoholu)
Neregistrovaný před 18 minutami
Citronové rozinky
Neregistrovaný před 23 minutami
Bramborové krokety jako chuťovky
Neregistrovaný před 29 minutami
Moravské koláče
Neregistrovaný před 30 minutami
Jogurtový koláč
Neregistrovaný před 34 minutami
Hrachová omáčka
Neregistrovaný před 40 minutami
Křupavé bramboráky
Neregistrovaný před 41 minutami
Tématické fráze:
vepřové koleno v kapustě,
koleno s kapustou,
kapusta s vepřovým kolenem,
pomazánka z ricoty,
vepřové v kapustě,
vepřové koleno s kapustou,
vepřové koleno na kapustě,
vepřové koleno a kapusta,
vepřové koleno v v kapustě,
kaputsa a koleno,
pečené koleno a kapusta,
pečené koleno na kapustě,
recept syrové koleno s kostí,
kapusta s vepřovým masem,
kapusta recept,
vepřové koleno,
vepřové na šafránu,
omeleta s brambůrkama,
vývar z vepřového kolene,
jak zahustit kapustu
Suroviny:
koleno vepřové,
kapusta,
cibule,
česnek,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
pepř zelený,
šafrán,
koření kari,
sůl,
olej,
masox
Komentáře (3)