Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka k těstovinám z mletého masa, zeleniny a koření

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 772 kJ /
424 kcal
Bílkoviny62,14 g
Tuky12,86 g
Vláknina7,57 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy13,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme pokrájenou červenou cibuli, přidáme restovat mleté vepřové maso, pokrájenou jarní cibulku a utřený česnek. Zamícháme, přilijeme rajskou šťávu, malinko podlijeme vodou a dusíme doměkka. Krok 2: Dochutíme čubricou a dál podle chuti osolíme. Nakonec vmícháme mraženou zeleninu, zamícháme a ještě krátce podusíme. Podáváme s těstovinami.

Zveřejněno 30. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka k těstovinám z mletého masa, zeleniny a koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qqxy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka k těstovinám z mletého masa, zeleniny a koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qqxy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
šťáva k těstovinám, těstoviny se zeleninou a masem, mleté maso k těstovinám, omáčky, mleté maso na zelenině, k těstovinám z mletého vepřového masa, červená štáva k omáčka k masu, mleté s maso s těstovinou, rajska z mleteho masa a testoviny, jak restovat mleté maso, zeleninová omáčka k těstovinám recept, omáčky z mletého masa, gulasova omacka z mleteho masa, masove omacky k testovinam, omáčka z mletého masa, masova omáčka k těstovinám, nejlepší koření do masa

Suroviny:
maso vepřové mleté, sůl, pepř, česnek, čubrica, cibulka jarní, cibule červená, olej, směs zeleninová mražená

Přidat fotografie receptu