Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 624 kJ /
1 105 kcal
Bílkoviny141,22 g
Tuky38,42 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 6,45 g
Sodík 804 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy45,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Nakrájené cibule osmahneme v hlubší pečící nádobě na sádle do světle zlaté barvy. Krok 2: Přidáme pokrájená odblaněná játra, slezinu, pokrájené uvařené srdce z vývaru a pokrájený mozeček.
Maso promícháme s paprikou, podlijeme trochou piva a vývaru. Krok 3: Ke guláši přidáme drcený kmín, česnek a přikryjeme poklicí. Pečeme v rozehřáté troubě doměkka. Nakonec přidáme pokrájené debrecínské párky. Guláš ochutíme solí, pepřem a rozemnutou majoránkou. Krok 4: Podáváme s knedlíkem nebo s pečivem.

Zveřejněno 4. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jj2y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jj2y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřový guláš, vepřova jatra gulaš, vepřový mozeček do guláše, veprova jatra, vepřový guláš pečený v troubě, mozeček do guláše, guláš s mozeček, vepřové srdce recepty, recepty z vepřových jater, vepřový slezina, guláš z mozečku a ledvinek, vepřova jatra recepty, recept na vepřové srdce, gulaš uvařený v pečené v troubě, játra a slezina recepty, vepřová játra recept, vepřové mozeček, pečený vepřový guláš v troubě, vepřové, mozeček, guláš z vepřového

Suroviny:
játra vepřová, slezina, mozeček vepřový, srdce vepřové, párek debrecínský, cibule, sádlo, paprika čerstvá červená, krém paprikový, sůl, pepř, majoránka, kmín drcený, česnek, pivo světlé, vývar

Přidat fotografie receptu