Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Risotto alle verdure

Risotto alle verdure, neboli zeleninové rizoto, je dokonalou volbou pro milovníky lehkých, zdravých a zároveň vydatných jídel. Tento italský pokrm spojuje krémovou konzistenci rýže s čerstvou zeleninou Příprava je jednoduchá a rychlá, ideální pro všední dny i slavnostní příležitosti.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lukas

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 761 kJ /
421 kcal
Bílkoviny9,14 g
Tuky1,18 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy91,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi na oleji osmažíme na kostičky nakrájený lilek, přidáme papriku, nakonec cuketu a vše podlijeme zlehka vodou. Nakonec přisypeme rýži a smažíme, dokud nebude průhledná. Krok 2: Postupně podléváme vývarem, který necháme vždy odpařit a tak pokračujeme, dokud nebude rýže měkká. Krok 3: Když spotřebujeme vývar, přidáme postupně rajčata z plechovky, nakonec posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem. Risotto můžeme dochutit čerstvou petrželkou.

TIP: Rizoto - výběr oblíbených receptů

Zveřejněno 4. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Risotto alle verdure

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wzmr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Risotto alle verdure

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wzmr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
risotto, rizoto verdure, rizoto recept, recepty rizoto, rizoto recepty, risotto recept, rizoto verdure recept

Suroviny:
cuketa, lilek, paprika, rajče drcené, rýže arborio, vývar masový, parmazán

Přidat fotografie receptu