Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,16 g |
Tuky | 48,82 g |
Vláknina | 2,71 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme.
Krok 2: Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty.
Krok 3: Podlejeme vývarom, pridáme sezam a sójovú omáčku a povaríme 5 minút (nezakrývame, aby sa časť tekutiny vyparila)..
Krok 4: Podávame s kuskusom a zeleninou, posypané saturejkou.
Zveřejněno 9. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na sezamových semínkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7m1Q
Moje poznámka
Jehněčí na sezamových semínkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7m1Q
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 13 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 41 minutami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 54 minutami
Šunkofleky
hortenzie před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 2 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 2 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 3 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 4 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 6 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
maďarské jehněčí
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
česnek,
semínka sezamová,
olej,
vývar,
omáčka sojová,
saturejka,
sůl
Komentáře (1)