Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na sezamových semínkách

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 909 kJ /
934 kcal
Bílkoviny112,16 g
Tuky48,82 g
Vláknina2,71 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,03 g
Sacharidy10,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme. Krok 2: Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty. Krok 3: Podlejeme vývarom, pridáme sezam a sójovú omáčku a povaríme 5 minút (nezakrývame, aby sa časť tekutiny vyparila).. Krok 4: Podávame s kuskusom a zeleninou, posypané saturejkou.

Zveřejněno 9. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na sezamových semínkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7m1Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na sezamových semínkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7m1Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jehněčí recepty, maďarské jehněčí

Suroviny:
maso jehněčí, klobása, česnek, semínka sezamová, olej, vývar, omáčka sojová, saturejka, sůl

Přidat fotografie receptu