Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,16 g |
Tuky | 48,82 g |
Vláknina | 2,71 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme.
Krok 2: Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty.
Krok 3: Podlejeme vývarom, pridáme sezam a sójovú omáčku a povaríme 5 minút (nezakrývame, aby sa časť tekutiny vyparila)..
Krok 4: Podávame s kuskusom a zeleninou, posypané saturejkou.
Zveřejněno 9. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na sezamových semínkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7m1Q
Moje poznámka
Jehněčí na sezamových semínkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7m1Q
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 18 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 8 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 10 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 10 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 11 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 13 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 13 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 14 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 14 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
maďarské jehněčí
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
česnek,
semínka sezamová,
olej,
vývar,
omáčka sojová,
saturejka,
sůl
Komentáře (1)