Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldový chléb se zakysankou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 617 kJ /
2 059 kcal
Bílkoviny72,20 g
Tuky26,70 g
Vláknina45,73 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 4,88 g
Sůl12,16 g
Sacharidy359,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Asi 10 hodin předem smícháme suroviny na rozkvas a zakryté necháme v teple vykvasit. Krok 2: K hotovému rozkvasu přidáme zbylé suroviny a vymísíme těsto, které necháme kynout v teple (asi 2 hodiny). Krok 3: Na lehce pomoučené desce pomocí stěrky (karty) zformujeme bochník, který dáme kynout do ošatky nebo (jako já) do fólií vyloženého cedníku. Krok 4: Po nakynutí chleba přemístíme do remosky, nařízneme a upečeme (asi 40-50 min).

Zveřejněno 9. 12. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldový chléb se zakysankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llxj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldový chléb se zakysankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llxj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
spaldový chléb, špaldový chléb recept, kořenový chleba videorecept, špalda recepty, chléb ze zakysané smetany, špaldový chleba, spaldovy chléb se zakysanou smetanou, rozkvas na žitný chléb ze špaldovy mouky, špaldový chleba se zakysanou smetanou, videorecept na špaldový chléb recept, špaldový chléb recept foto, spaldovy chleb recepty, chlebový kvásek recept, chléb ze spaldove mouky a zakysané smetany, špaldový chléb s cuketou, chléb špaldový, rajčatový chléb ze špaldové mouky, zakysany chleb ze žitné mouky

Suroviny:
kvásek, voda, mouka žitná chlebová, voda, smetana zakysaná, sůl, mouka špaldová hladká, mouka hladká, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu