Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové kostky s bedlovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 937 kJ /
2 614 kcal
Bílkoviny77,00 g
Tuky12,32 g
Vláknina313,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy483,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na jemně pokrájeném špeku osmažíme drobně pokrájenou cibuli dozlatova, k ní pak přidáme na kostky pokrájené osolené a opepřené maso dle vlastního výběru. Maso osmažíme ze všech stran, následně vsypeme nasekaný česnek a snítku tymiánu, promícháme, necháme rozvonět a přisypeme spařené pokrájené bedly. Promícháme, přilijeme vývar a dusíme do změknutí masa za občasného promíchání a případného podlití vývarem dle potřeby. Krok 2: Omáčku zahustíme troškou jíšky osmažené z másla a hladké mouky nebo trochou hladké mouky rozmíchané v malém množství studené vody a vše necháme ještě krátce provařit, vyndáme vyvařenou snítku, případně ještě dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Podáváme s rýží, bramborem, knedlíkem, noky...

Zveřejněno 10. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové kostky s bedlovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mmqG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové kostky s bedlovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mmqG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso, špek, cibule, česnek, houba bedla, tymián, vývar, jíška

Přidat fotografie receptu