Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s rybičkami a olivami

Hodnocení receptu je 3,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 519 kJ /
1 319 kcal
Bílkoviny41,13 g
Tuky49,04 g
Vláknina25,16 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy165,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji restujeme 3 minúty na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme, pridáme papriku, premiešame a zakryté za občasného premiešania opekáme 15 minút (nepodlievať). Krok 2: Potom pridáme kúsky ryby, na polovice narezané olivy a na rezance nakrájanú šunku. Opatrne premiešame a už len 5 min prehrievame. Krok 3: Pri podávaní posypeme pažitkou.

Zveřejněno 16. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s rybičkami a olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5kWK

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s rybičkami a olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5kWK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
francouzské brambory s tuňákem a olivami, šťouchané brambory s olivami

Suroviny:
brambory, rybičky, šunka, olivy, paprika sušená sladká, olej, sůl, pažitka

Přidat fotografie receptu