Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,34 g |
Tuky | 14,57 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Moje poznámka
Lososové karbanátky s mangovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mAy
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 21 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 24 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
lososové karbanátky,
recept na karbanatky s z lososa,
mangová salza,
karbanátky z lososa,
lososové karbanátky s brambory,
lodosove karbanatky,
karbanatek s z lososa,
lososove-karbanatky-suroviny,
rajčatovo mangová salsa,
avokádo-mangová salsa,
nejlepsi silvestrovske chutovky vareniste
Suroviny:
losos,
žemle,
vejce,
špenát baby,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mango,
cibule šalotka,
limetka,
cukr třtinový,
sůl,
olej,
koriandr,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (3)