Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruská játra

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hambrtka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 927 kJ /
1 417 kcal
Bílkoviny110,20 g
Tuky98,85 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,65 g
Sacharidy21,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme. Krok 2: Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou omáčku.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.

Zveřejněno 17. 12. 2017

Poznámka autorky hambrtka

Když jsem to viděla poprvé na talíři, tak mi poklesla brada, ale je to fakt dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ruská játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDnZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ruská játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDnZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zahuštění vepřových jater omáčka videorecept, zahusteni jater

Suroviny:
játra vepřová, špek, smetana, máslo, mouka, brambory, mléko

Přidat fotografie receptu