Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 927 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,20 g |
Tuky | 98,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 21,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme.
Krok 2: Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou omáčku.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Moje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění vepřových jater omáčka videorecept,
zahusteni jater
Suroviny:
játra vepřová,
špek,
smetana,
máslo,
mouka,
brambory,
mléko
Komentáře (1)