Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rib eye steak na litinové pánvi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce osolíme a necháme před použitím asi 0,5 hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Litinovou pánev potřeme 2 kapkami oleje a předehřejeme v troubě cca 3 minuty. Krok 2: Pánev přendáme z trouby na sporák a rozpálíme. Na rozpálenou pánev vložíme maso a prudce pečeme z každé strany 1 minutu. Krok 3: Pánev s masem přendáme do rozpálené trouby (230ºC), kde necháme zprudka péct 3 minuty. Krok 4: Teplotu stáhneme na 180ºC a pečeme ještě 3 minuty. Krok 5: Steak podáváme přímo na litinové pánvi. Jako příloha je vhodná bylinková bageta, zeleninový salát nebo zelené fazolky.

Zveřejněno 23. 12. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rib eye steak na litinové pánvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rm8K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rib eye steak na litinové pánvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rm8K

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rib eye steak recept, rib eye steak, rib eye steak recepty, ribeye steak, rib eye steak příprava, příprava rib eye steaku, rib eye, hovězí rib eye steak, ribsteik, ribeye steaky, jak připravit rib eye steak, recepty na litinové pánvi, příprava rib eye steak, ribeye steak s pepřový prelivem, ryb eye, rib eye steak videorecept, steak rib, příprava rib eye, hovězí maso litinový, recept na rib eye

Suroviny:
sůl hrubozrnná, olej

Přidat fotografie receptu