Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 817 kJ / 2 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,40 g |
Tuky | 41,90 g |
Vláknina | 28,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,03 g |
Sacharidy | 408,80 g |
Postup přípravy
Po stranách bochník žiletkou nebo ostrým nožem několikrát lehce nařízneme a necháme nakynout (45-60 min). Pak vsadíme do rozehřáté trouby. (230°C/30 min, dopéct při 200°C – asi 20-25 min).
Zveřejněno 26. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lněný chleba s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kAv
Moje poznámka
Lněný chleba s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kAv
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 2 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 2 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 3 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 4 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 5 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 8 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 9 hodinami
Tématické fráze:
lněný chleba,
chléb s omládkem,
lněný chléb recept,
bramborový chléb s omládkem,
lněný chleba recept,
chleba s omladkem,
psenicno zitny chleba s omladkem,
recepty na chleba s omladkem,
podmaslovy chleb s omladky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
voda,
olej,
kmín drcený,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (16)