Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená hovězí oháňka s tarhoňou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 490 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny35,25 g
Tuky3,80 g
Vláknina11,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy218,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pomalého hrnce nalijeme passatu, vložíme oháňku, osolíme, opepříme, sypneme mletý bobkový list a zalijeme vřící vodou tak, aby byla oháňka těsně potopená.
Pomalíme na LOW 7-8 hodin, maso by mělo být zcela měkké, od kosti odpadávající. Krok 2: V hrnci na troše oleje osmahneme dohněda tarhoňu a pak ji zalijeme vývarem z oháňky, 1-2 cm nad tarhoňu. Vaříme do změknutí těstoviny, v případě potřeby dolijeme vývar nebo trochu horké vody. Krok 3: Na pánvi rozpustíme kousek másla a na něm osmahneme lehce osolené krájené kapustičky a plátky žampionů.
Na talíř dáme tarhoňu, na ni maso a část kapustiček a žampionů.

Zveřejněno 28. 12. 2017

Poznámka autorky cathleen

Menu podle Koko

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená hovězí oháňka s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MP55

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená hovězí oháňka s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MP55

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
dušená hovězí oháňka, hovězí ohánka v v pomalém hrnci, hovězí oháňka recepty, hovězí oháňka recept, hovězí oháňka z pomalého hrnce, hovězí ohanka recepty pomalém hrnci, telecí oháňka, hovězí s tarhonou, hovězí líčka s tarhoňu, polévky v pomalém hrnci z hovězí ohánky, hovezi ohanka dusena, hovězí maso s tarhoňou, hovězí na passatě, hovězí vývar s masem a tarhonou, telecí ohanka recept, recepty s tarhoňou, telecí s tarhoňou, hovězí oháňka-recept, recept hovězí ohánka

Suroviny:
oháňka hovězí, rajče, bobkový list mletý, pepř mletý, sůl, těstoviny tarhoňa, olej, máslo, žampióny, kapustičky

Přidat fotografie receptu