Játrová paštika domácí
Játrová paštika namazaná na plátku čerstvého chleba je velmi oblíbená svačinka na rodinné výlety i během klidného víkendu. Připravte si jednoduchou a jemnou paštiku podle našeho receptu a překvapte své blízké.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 46 363 kJ / 11 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 633,20 g |
Tuky | 918,72 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 4,46 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a rozkrojíme na čtvrtky. Bůček rozkrojíme na menší kusy, prosolíme a pečeme 1 hodinu při 200 °C společně s cibulí.
Krok 2: Necháme zchladnout a umeleme na masovém strojku.
Krok 3: Játra pomeleme, přidáme pomletý bůček, Ochutíme novým kořením, pepřem, paštikovým kořením.
Krok 4: Promícháme a plníme do připravených sklenic do 3/4 výšky obsahu.
Krok 5: Sklenicím otřeme hrdla, uzavřeme je a sterilujeme při 95 °C 2 hodiny.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika domácí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qLj
Moje poznámka
Játrová paštika domácí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qLj
Nejnovější recepty
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 9 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Selská omeleta
Přidáno 2. 12. 2024 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky III - cukroví
Panova před 18 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 27 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 32 minutami
Kuřecí špízy
Tacek před 49 minutami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 49 minutami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 1 hodinou
Buchta pro nečekanou návštěvu
1anoli1 před 2 hodinami
Francouzské brambory
Rinnes před 3 hodinami
Tématické fráze:
jatrova pastika,
játrová paštika recept,
pastika recept,
paštika,
výroba paštiky,
recept na jatrovou pastiku,
domácí paštika z vepřových jater,
domácí játrovka,
výroba játrové paštiky,
zavařování paštiky do sklenic,
recept játrová paštika,
vepřová játrová paštika,
paštika játrová,
játrová paštika z vepřových jater,
vepřová paštika,
recepty jatrova pastika,
recept paštika,
jatrova pastika do sklenic,
zavařování paštiky,
vepřová paštika s játry
Suroviny:
bůček,
cibule,
játra,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
koření paštikové
Komentáře (28)