Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPoA
Moje poznámka
Červená řepa s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPoA
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 12 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 15 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z červené řepy,
předkrm z bryndzy,
jak použít brynzu,
červená řepa recepty,
cervena repa s bryndzou,
červená řepa s brinzou,
červená řepa s brinzou,
cervena řepa bryndza,
červená řepa brynza recept,
předkrm s brynzou,
červrná řepa s brynza,
pečená červená řepa s brynzou,
brynza recepty,
recepty -řepa,
bryndza recept,
bryndza recepty,
červená řepa recept,
recepty z repy,
červená řepa v receptech,
předkrmy červrná řepa brynza
Suroviny:
řepa červená,
brynza,
smetana zakysaná,
rozmarýn,
ořechy vlašské
Komentáře (5)