Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-k

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 217 kJ /
1 486 kcal
Bílkoviny166,60 g
Tuky91,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,98 g
Sacharidy0,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory důkladně kartáčem omyjeme a nakrájíme. Kuřecí prsa rozřízneme na slabší plátky, osolíme, opepříme a okořeníme. Nandáme do parního hrnce (brambory, maso a nahoru fazolky). Zapneme na 30 minut. Krok 2: Fazolky ještě opečeme na anglické slanině a trochu osolíme.

Zveřejněno 3. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gO8Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gO8Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
kuřecí maso v parním hrnci, maso v parním hrnci, parní hrnec recepty, i příprava masa v parním hrnci, kuřecí steak v parním hrnci, dietní kuřecí prsa s fazolky, fazole v parním.hrnci, kuřecí maso v parním hrnci recepty, recept z kureciho masav parnim hrnci, zelené fazolky v parnim hrnci, parní hrnec fazolky, parní hrnec recepty kuřecí maso, fazolky recept parni hrnec, kuřecí maso fazole recept

Suroviny:
brambory, prsa kuřecí, fazolky zelené, slanina anglická, sůl, pepř, koření kari

Přidat fotografie receptu