Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka se smetanou

Vyzkoušejte snadnou pomazánku z restovaných ředkviček. Takto připravená pomazánka není tak štiplavá a zajisté zachutná i dětem. Nejlépe si ji vychutnáte na čerstvém kváskovém chlebu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie755 kJ /
180 kcal
Bílkoviny4,44 g
Tuky11,17 g
Vláknina6,62 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy13,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ředkvičky nastrouháme. Tofu nastrouháme na jemno. Krok 2: Na pánev dáme rozehřát plátek másla a na něm necháme zesklovatět cibuli, přidáme ředkvičky, osolíme a opepříme a orestujeme. Krok 3: Necháme vychladnout a vmícháme do jemně nastrouhaného tofu, přidáme smetanu a dochutíme solí.

Zveřejněno 10. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1O7j

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1O7j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ředkvičková pomazánka se zakysanou smetanou, ředkvičková pomazánka, ředkvičková pomazánka se zakysanou smetanou, sýrová pomazánka, česneková pomazánka

Suroviny:
ředkvičky, tofu uzené, sůl, pepř mletý, cibule, smetana, máslo

Přidat fotografie receptu