Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 277 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny79,14 g
Tuky86,43 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 999 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,08 g
Sacharidy95,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařené brambory pokrájíme na malé kousky nebo nahrubo nastrouháme, přidáme pokrájenou šunku (jeden plátek dáme stranou) a jarní cibulku. Krok 2: Vejce smícháme se zakysanou smetanou, solí, pepřem, muškátovým oříškem, petrželkou, pažitkou a polovinou strouhaného sýru (Čedaru). Bramborovou směs přendáme do máslem vymazané formy. Krok 3: Do středu bramborové směsi ve formě vložíme sýr Camembert, který ovineme plátkem schwarzwaldské šunky. Posypeme zbytkem strouhaného Čedaru. Zapékáme cca 15-20 minut na 180 stupňů.

Zveřejněno 10. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOX6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOX6

Marie

Komentáře (4)

děkuji: jemmy,Kvety:-K

:yes:

Diskuze o správném názvu šunky byly přesunuty sem https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4515

<3<3Krasa,to nam bude chutnat vsem:-K:yes:

Tématické fráze:
bramborový nakyp, švarcvaldská šunka recepty, listové se švacvaldskou šunkou, závitky se švarcvadskou šunkou, panenka se schwarzwaldskou šunkou, zapecene brambory/se/švarcvaldskou šunkou, strouhaný čedar, zapečené brambory se schwarzwaldskou šunkou

Suroviny:
brambory, šunka schwarzwaldská, smetana zakysaná, sůl, strouhaný muškátový oříšek, cibulka jarní, pepř, petrželka, vejce, sýr chedar, máslo, sýr camembert

Přidat fotografie receptu