Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapusta zapékaná s jehněčím

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 925 kJ /
1 416 kcal
Bílkoviny122,65 g
Tuky44,93 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 574 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy122,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme na malé kocky nakrájané mäso. Pridáme narezanú papriku a paradajky, ryžu, vetvičky tymiánu, pretlak a nesekaný cesnak. Osolíme, okoreníme, podlejeme asi 1 dl vody a rýchlo privedieme k varu. Podusíme 5 minút. Stonky tymiánu vyberieme. Krok 2: Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika dáme polovicu na rezance nakrájaného kelu. Posypeme ho mletou rascou a troškou soli. Krok 3: Rozložíme naň mäsovú zmes a zakryjeme druhou polovicou kelu. Opäť osolíme a posypeme mletou rascou. Krok 4: Polejeme smotanou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút. Potom odkryjeme a ešte 5 min zapečieme.

Zveřejněno 11. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapusta zapékaná s jehněčím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEQk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapusta zapékaná s jehněčím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEQk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

vsechny tvoje recepty s jehnecim jsou skvele :)

Frantiska: Ďakujem. :-K

<3<3Krasny recept.:-K:yes:

Tématické fráze:
kapusta zapékaná s jehněím, jehněčí s kapustou, recept jehneci s kapustou, jehněčí na kapustě, jehněčí v kapustě, jehněčí s s kapustou, jehněčí v v kapustě

Suroviny:
kapusta, maso jehněčí, rýže, paprika, rajče, smetana, česnek, tymián, protlak rajčatový, sůl, pepř, kmín mletý

Přidat fotografie receptu