Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z okurek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 927 kJ /
461 kcal
Bílkoviny27,54 g
Tuky31,56 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,65 g
Sacharidy16,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vychlazenou salátovou okurku není nutné loupat, stačí dobře omýt studenou vodou. Pokud máme polní salátové okurky, které mají pevnější slupku, oloupeme je celé nebo částečně (ponecháme slabé proužky slupky). Krok 2: Okurku nastrouháme nebo pokrájíme na slabé plátky, které naaranžujeme dokola na talíř. Krok 3: Do středu talíře nandáme zakysanou smetanu ochucenou solí, česnekem a čerstvě nasekaným koprem. Krok 4: Okurku opepříme, doplníme plátky bílého sýra a zakápneme olivovým olejem. Krok 5: Solíme těsně před podáváním, aby okurka nepustila vodu.

Zveřejněno 15. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z okurek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4j22

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z okurek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4j22

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

<3:-K:yes:

Tématické fráze:
carpaccio z okurky, loupat salátové okurky, polni okurka recept, okurka polní recepty, polni okurky recept, hovězí carpaccio, polní okurka recepty, recepty z okurek, polni okurky

Suroviny:
okurka salátová, smetana zakysaná, česnek, sůl, pepř mletý, sýr, kopr

Přidat fotografie receptu