Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá večeře

Nápad na rychlou večeři bývá k nezaplacení. Když je potřeba po příchodu rychle nakrmit sebe nebo další strávníky, saháme po takových receptech, na které toho nepotřebujeme moc a teplá večeře je rychle na stole. Pak už stačí jen mísa zeleninového salátu a je to.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ladunka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 787 kJ /
427 kcal
Bílkoviny65,60 g
Tuky17,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,12 g
Sacharidy1,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky chleba namažeme z obou stran sýrem, poklademe šunkou a obalíme v trojobale. Krok 2: Potom smažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Krok 3: Hotový chleba rozpůlíme, a podáváme se zeleninou, nebo zeleninovým salátem.

Zveřejněno 2. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgAV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgAV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Mně to nechutnalo .vadil.mi.ten sýr.bez něj by to možná chutnalo líp;-(

Je to skvělé, opravdu :-Q vinikající, všichni si pochutnali.:-Q:yes:<3

Tak toto může být moc dobrý. Hned si to musím vyzkoušet.!!!

nevímm, proč by se měly dělat topinky z tvrdého chleba. Já je dělám z normálního. I v topinkovači. Taky se divím, že se tady lidé tak zbytečně nasírají. Pokud neporadím, nebo se mě recept nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji

Karel Drlík 8. 1. 2016 13:07
Autora zdravím , topinky a pod.miluji.Namazat chleba sýrem při přípravě tohoto receptu svedu , bojovat ale budu se šunkou při obalování.Ta má být asi taky z obou stran , co na to řekne gravitace uvidím při pokusu.Ale těším se.

daniela: Pridávala som k receptu fotku, pretože bol bez nej. Už dávno. Nie je to moja platforma takéto stravovanie, tavené syry nekupujem vôbec (predstav si, že o taviacich soliach viem dosť vzhľadom k úlohe chémie v mojom živote), ale prežila som to bez ujmy na zdraví a žijem doteraz.:-D Denne to neje nikto.
Napriek tomu mám potrebu spotrebovávať zbytky jedál, nikdy nič nevyhodím. Sliepky na 10. poschodí v paneláku chovať nebudem, susedia by mali výhrady.:-D:-D:-D
A teraz odporučím ja tebe : prečítaj si niečo ty o množstve jedla, ktoré sa ročne vyhodí v Čechách, celej EÚ a zdesíš sa. Pekný deň. ;-)

spagetka::yes:

daniela: třeba proto, že nikdo z nás není tak bohatý, aby si mohl dovolit plýtvat zbytky, které se rozhodně využít dají. Nemluvím o plesnivých zkažených jídlech. Ano mít slepice a nadbytek starého chleba, dopřeju to i těm slepičkám. Leč ne každý má slepice. Nic špatného na topince s čímkoli nevidím, naopak, je to pochoutka. Sýry jsou také dobré a pokud někomu nechutnají, tak ať si je nedává a vybere si něco lepšího. Ona každá potravina sebezdravější, je škodlivá, pokud se jí ve vysokém množství a jenom jedna. Říká se tomu jednostranné nevyvážené stravování a i to umí udělat v těle neplechu, ať jí sebezdravěji.
Ale vyhazovat zbytky do popelnice, pokud z nich mohu udělat chutné jídlo, tomu říkám plýtvání a umění kuchaře spočívá v tom, že využije i těch zbytků, nemusí denně nakupovat hafo čerstvých potravin, když v lednici a špajzce najde inspiraci - tomu se říká umění vařit..

Věra:Nechápu, proč má někdo potřebu spotřebovávat zbytky jídel. Starý chleba raději hodím slepicím, než abych ho znehodnotila touto úpravou, ze který vychází pokrm, který tělu vůbec nic nedá. Neřeším smažení, na tom nic špatného nevidím, pokud se použije kvalitní tuk. Mnohem horší je ten tavený sýr. Přečtěte si něco o tavicích solích.

Jaroslav Orlík:Podle komentáře předpokládám, že zřejmě vaříte pouze z vysoce kvalitních surovin stravu z nutričního hlediska vyváženou. Ale jinak na Vás toho moc kvalitního nebude.. Podle mě naprosto zbytečný komentář vzhledem k tomu, že Vás ten "hnus" nikdo jíst nenutí. Jinak za mě za ten nápad :yes: Jak tip na to, co jde udělat se zbylým chlebem, je to dobrý nápad. A jak moc to bude nasáklé olejem, je na nás, kteří jídlo připravujeme.

Jaroslav Orlík 3. 1. 2016 22:17
Nevidím jediný důvod, proč bych si měl organuismus zbytečně huntovat zbytečným přísunem oleje. Je stli je toto mňamka, jak tu kdosi úíše, tak to je opravdu úpadek. Je fakt, že pod vlivem "kuchařů" jako je Hruška, Čech dneska sežere ledasco.:-((:no:

Dnes poprvé a myslím si že né naposled... dokonalá mňamka... miláček si pochutnal snědl dva a měl co dělat :-K :yes:

výborná a hodne sitá večeře palec nahoru :yes: :-)moooc mnamozní jidlo ;-)

výýýýborný:yes: lepší ,,úpravu,, chleba sem nejedla..doporučuji;-)

Neuvěřitelně výborné doporučuji všem :yes::-K

Tématické fráze:
rychlá večeře, rychlé večeře, rychlá večeře recepty, vecere recepty, večeře, recept na rychlou večeri, recepty na rychlou veceri, recepty rychlé večeře, recepty večeře, recepty na rychlé večeře, recepty na večeři, rychlé večeře recepty, rychlá večeře recept, recepty rychlá vecere, rychlá studená večeře, rychlé recepty na večeři, recept na večeři, vecere recept, recept rychlá večeře, top recepty rychlé večeře

Suroviny:
chléb, sýr tavený, šunka, tuk na smažení, vejce, mouka, strouhanka, zelenina

Přidat fotografie receptu