Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zdravější bagetky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 964 kJ /
2 142 kcal
Bílkoviny68,95 g
Tuky33,75 g
Vláknina21,80 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,40 g
Sacharidy379,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Po vykynutí těsto propracujeme, umotáme bagetky, naskládáme na plech s podložkou a necháme kynout pod utěrkou 30-40 minut. Krok 2: Asi v polovině kynutí nařízneme šikmým řezem. Krok 3: Pak pomašlujeme vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C / 25 minut.

Zveřejněno 2. 7. 2009

Poznámka autorky aja.g

Tento i spoustu dalších receptů najdete na http://domacipekarny.dama.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zdravější bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg05

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zdravější bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg05

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-)jj, mám podélnou i kulatou. V troubě peču když už jsme rozmlsaní:-p

Chlebík je přímo výstavní. Necháváš kynout v ošatce?

Tématické fráze:
lívance bez kynutí, zdravější cukroví, bagetky, domácí bagetky, domácí celozrnné bagetky, bagetky bez kynutí, rychlé bagetky, bagetky bez droždí, bagetky v troubě, domácí bagetky bez droždí, recept na domácí bagetky, domáci bagetky bez kynutí, chlebové bagetky, domácí bagetky recept, bagetky z domácí pekárny, domaci bageta bez kynuti, bagetky z droždí, celozrnné bagetky recept, recept na domaci bagetky bez drozdi, bagetky recept

Suroviny:
smetana zakysaná, mléko, sůl, cukr, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, mouka grahamová, droždí čerstvé

Přidat fotografie receptu