Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s cuketou a chorizo klobáskou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 428 kJ /
341 kcal
Bílkoviny73,29 g
Tuky2,18 g
Vláknina4,10 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy6,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresku omyjeme a osolíme. Cibuli a pórek nakrájíme na půlkolečka, chorizo na kostky a cuketu na kolečka. Krok 2: Na pánvičce rozehřejeme olej nebo máslo a tresku na něm prudce opečeme z obou stran. Poté ji na nižším stupni opékáme, než je hotová. Krok 3: Když je treska propečená, dáme ji bokem a do výpeku dáme pórek, cibuli, chorizo a cuketu (všechno naráz). Krok 4: Restujeme, než cuketa změkne a chorizo začne vonět a kapat z něj šťáva. Krok 5: Na talíř dáme směs s cuketou a chorizem a na to položíme tresku. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 17. 1. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Inspirovala jsem se v letáku irského obchodu Supervalu (měli zrovna v akci ryby, proto rybí recepty).

Je lepší mít silnější filet, tenčí se na pánvičce může rozpadnout na kousky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s cuketou a chorizo klobáskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7mzw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s cuketou a chorizo klobáskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7mzw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska s chorýzem, treska s chorizem paprikami a rajcaty, treska s cuketou a klobásou

Suroviny:
treska, cibule, cuketa, klobása, pórek, sůl, máslo

Přidat fotografie receptu