Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruška na červeném víně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie616 kJ /
147 kcal
Bílkoviny1,08 g
Tuky0,65 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku v celku. Krok 2: Zalijeme červeným vínem tak, aby byly potopené. Přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou. Krok 3: Pozvolna vaříme asi 30minut, podle tvrdosti hrušek. Během vaření hrušky obracíme. Hrušky musí být měkké, ale ne rozvařené. Krok 4: Před podáváním hrušku rozkrojíme, dáme na talířek a přelijeme vzniklou šťávou. Krok 5: Ozdobíme kompotovanými višněmi a lístky máty.

TIP: Hrušky v naší kuchyni

Zveřejněno 30. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hruška na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Nr3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hruška na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Nr3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Děkuji :-K

:-)<3:yes::yes: nádhera a moc dobré, už jsem to dělala ale nefotila :-K

Tématické fráze:
hrusky na cervenem vine, hruska na cervenem vine, hrušky na víně, hruška na víně, hrušky v červeném víně, hruska v cervenem vine, hrušky ve na víně, hruška na na víně, hruškana víně, hrušky na na cervenem vine, hruška na červeném na víně, hruška s červeným vínem, hruška v červeným vine, hrušky ny víně, hruška s červeným vínem, hrušky ve víně, hruska na víně recept, hruška recept, hrušky ve víně, pošírovaná hruška v červeném víně

Suroviny:
hruška, šťáva citronová, skořice celá, koření hřebíček, víno červené, cukr, kompot višňový, máta

Přidat fotografie receptu