Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tuňáková pomazánka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MiskaM MiskaM

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 406 kJ /
336 kcal
Bílkoviny24,42 g
Tuky22,80 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 864 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy8,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a dáme do misky, přidáme tuňáky bez nálevu, ten dáme stranou. Krok 2: Následně přidáme Gervaise, hořčici, sůl a pepř, můžeme zakápnout citronovou šťávou. Krok 3: Nakonec vše rozmixujeme.

Zveřejněno 30. 1. 2018

Poznámka autorky MiskaM

Podáváme s čerstvým pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tuňáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BAYW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tuňáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BAYW

Komentáře (3)

No, podobných pomazánek není nikdy dost, že ;-)
" malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje :-O
"240 g tuňáka ve vlastní šťávě (kousky ne drcený)"
No, když se vše mixuje, tak asi mělo být napsáno: (kousky ne, drcený), že :-)

Drobek:
Omlouvám se:-K
To s tou cibulí mělo znít jako otázka, tedy: " malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje:-?
Vy jste odpověděl že na chuti se pozná:yes:
Já si myslím, že nezáleží na barvě, ale na množství a tedy, že barva je zanedbatelná pokud nehraje estetickou roli:-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
tuňáková pomazánka recepty, tunakova pomazanka, recept na domácí pomazanku, domaci tuňáka, pomazánka s tuňáka, pomazanka z tuňáka, domácí tunakova pomazsnka, domácí tunaková pozanka, domaci tunakovy krem, tunakova pomazanka s cervenou cibuli, recepty tunáková pomazánka, pomazánka s čerstvým tuňákem, tonakovapomazanka

Suroviny:
cibule červená, tuňák ve vlastní šťávě, hořčice dijonská, šťáva citronová, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu