Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertovská kýta

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie562 kJ /
134 kcal
Bílkoviny4,23 g
Tuky1,17 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a opepříme, z jedné strany obalíme v hladké mouce a zprudka po obou stranách opečeme na oleji. Pak ho vyjmeme, do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a česnek, orestujeme, vrátíme zpět maso, podlijeme vývarem a dusíme. Krok 2: Před úplným změknutím masa přidáme nakrájené žampiony, kapii a čili papričku, nadrobno nakrájenou nebo zakápneme tabascem.

Zveřejněno 31. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertovská kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MPVR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertovská kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MPVR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Marie Svarcova: moc děkuji

:yes::yes::yes:jednoduché, dobré a hezké foto :-K

Vypadá to moc dobře, ale já mám s kýtou blbou zkušenost. Bývá dost tuhá a když ji dám naprudko, je nepoživatelná. Nevím, co dělám blbě :-(

Jana Dorazinová-Remková: To ne,Ty jsi šikovná kuchařka ! Měla jsi smůlu na maso !

Zobrazit 2 starší odpovědi

Tématické fráze:
kyta recepty, šmola kýta recept, měkkoučká vepřová kýta recepty, šmola recepty, čertovske recepty, certovska kotleta, vepřová kýta na žampionech, veprova kyta s certovskou omackou, vepřová kýta tabasco, recepty z v.kyty, kyta-recepty, recepty z kyty?, recepty od rubyrom, čertovská kýta se žampiony

Suroviny:
kýta vepřová, kapie, sůl, pepř, česnek, žampióny, olej, mouka hladká, vývar masový, cibule

Přidat fotografie receptu