Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 493 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 43,53 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 834 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 37,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřových ledvinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjWB
Moje poznámka
Guláš z vepřových ledvinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjWB
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 1 hodinou
Koka sušenky
faluska před 1 hodinou
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 3 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 4 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 7 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 15 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 20 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 20 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 20 hodinami
Tématické fráze:
ledvinkový guláš,
guláš z ledvinek,
vepřové ledvinky,
vepřové ledvinky gulaš,
ledvinkovy guláš recept,
ledvinky recept,
vepřové gulas,
ledvinkovi guláš,
vepřové ledvinky na slanině a cibulce,
gulaš s ledvinek,
veprove ledvinky jako gulas,
ledvinky guláš recept,
ledvinky na guláš,
ledvinky guláš,
ledvinkovi guláš recept,
gulasledvinek,
guláš z vepřových jazyků,
recept -vepřové ledvinky,
recept na vepřové ledvinky,
priprava veprovych ledvinek
Suroviny:
sádlo,
cibule,
slanina anglická,
ledvinky vepřové,
mléko,
sůl,
pepř,
koření chilli,
klobása,
protlak,
paprika sušená sladká,
kapie,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (5)