Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 726 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,86 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 21,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 83,24 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovou oblohou, zeleninovými saláty či kompotem.
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batáty s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqDo
Moje poznámka
Batáty s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqDo
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 3 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 5 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 1 hodinou
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 2 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 2 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 3 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 3 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 3 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 3 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty,
batáty recept,
vařené bataty,
batáty vařené,
bataty s hlívou ústřičnou,
smažené batáty,
bataty s hlivou,
batáty vařené recepty,
recepty batáty,
recept na batáty,
batáty top recepty,
recepty s batáty,
hliva bataty,
vařené batáty recept,
hliva ustřična a bataty,
pečená hlíva s batáty,
vařené patáty,
hlíva ústřičná s batáty,
omáčka z batátů,
vařené batáty a hlívou
Suroviny:
batáty,
hlíva ústřičná,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
tymián,
olej,
sůl,
omáčka sojová
Komentáře