Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný králík pečený v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Králíka naporcujeme a každý kousek potřeme marinádou, necháme přes noc v ledničce. Pak hrnec namočíme na 15 minut do studené vody a vložíme do něj králíka. Krok 2: Pečeme pomalu asi 2 hodiny podle potřeby. Pokud je nutné králíka podlít, podlíváme horkou vodou.

Zveřejněno 6. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaný králík pečený v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WryE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaný králík pečený v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WryE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
králík v římském hrnci, římský hrnec recepty, králík na Majolce®, pečený králík, kralik and rimsky hrnec, marinovaný králík pečený pomalu, kralik rimsky hrnec, kralik na zelenine v římském hrnci, římský hrnec králík, pečený kralik s Majolkou®, králík v Majolce® pečený, marinovaný králík v Majolce®, kralik v rimskem hrnci diskuze

Suroviny:
majolka, pepř, kmín drcený, rozmarýn, česnek, petrželka, olej olivový

Přidat fotografie receptu