Guláš z králičího hřbetu s hrnkovým knedlíkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 801 kJ / 1 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,79 g |
Tuky | 63,28 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 476 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 258,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z králičího hřbetu s hrnkovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvzv
Moje poznámka
Guláš z králičího hřbetu s hrnkovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvzv
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta Margot
XNika před 46 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 3 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 4 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 5 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 9 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 9 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 17 hodinami
Tématické fráze:
králíčí guláš,
králiči guláš recept,
králičí guláš,
králičí hřbet recepty,
králičí hřbet,
králičí hřbet na divoko,
vykostěný králičí hřbet,
králičí předek na divoko,
vykostěný králičí hřbet guláš
Suroviny:
hřbet králičí,
cibule,
slanina,
kost,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
pepř,
majoránka,
mouka hladká,
sádlo,
mouka hrubá,
sůl,
mléko,
žloutek,
rohlík,
bílek
Komentáře (2)