Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme vodu, olej, mouku a sůl. Vymícháme hladké těsto, které necháme aspoň hodinu odpočívat.
Krok 2: Pórek nakrájíme na půlkolečka, tvrdý sýr nastrouháme a smícháme s nakrájenou petrželkovou natí. Tresku zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. V misce posolíme a posypeme mletým kmínem, pořádně promícháme.
Krok 3: Koláčovou formu vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Krok 4: Těsto natlačíme do formy tak, aby byly zvýšené okraje.
Krok 5: Posypeme rozmarýnem a nakrájeným pórkem. Pokapeme kečupem. Osolené a okmínované kousky tresky poklademe do formy a dáme péct do trouby vyhřáté na cca 180 stupňů.
Krok 6: Pečeme cca 20-30 minut, v polovině pečení zkusíme, jak moc je těsto upečené. Potom koláč posypeme sýrem s petrželkou, troubu ztlumíme na 150 a dáme dopéci na cca 10-15 minut.
Krok 7: Když je většina sýru rozpečená, podáváme.
Zveřejněno 6. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný hrnkový koláč s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxBQ
Moje poznámka
Slaný hrnkový koláč s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxBQ
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka II
Neregistrovaný před 9 minutami
Rybí filé s lečem
Neregistrovaný před 11 minutami
Letní kuba
Neregistrovaný před 17 minutami
Šunkofleky
Neregistrovaný před 20 minutami
Kuřecí plněné brynzou
Neregistrovaný před 25 minutami
Uzená kuřecí stehýnka na pórku
Neregistrovaný před 41 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 56 minutami
Košíčky s ořechovou náplní
Neregistrovaný před 1 hodinou
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Neregistrovaný před 1 hodinou
Cuketový krém s mrkví
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
recepty na hrnkové koláče,
hrnkový koláč,
slaný koláč bez kvasnic,
slaný cuketovy kolac s filetem,
slaný koláč,
jednoduchý hrnkový slaný koláč
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
pórek,
rozmarýn,
kečup sladký,
treska,
sůl,
kmín mletý,
sýr tvrdý,
petržel,
mouka hladká
Komentáře (2)